В най-големите жеги през юли и август са насрочени снимките за първите епизоди на третия сезон на "Под прикритие". И този път сериалът на БНТ няма да се прави само на едно място, а ще се пренася от София към морето, а малко по-късно и до планината, пише 24 часа

Сюжетът изисква навлизането на нови герои, за които вече са поканени известни актьори.И артистите, и режисьорът, и операторът вече имат по едно копие от сценария за новите епизоди, но никой не издава какво предстои да се случи, защото всички са подписали договор да мълчат.

Владо Пенев, който играе комисар Емил Попов, започва снимки в началото на юли. Миналата седмица той замина за Варна, където от 22 до 24 юни се проведе филмовият фестивал на киноактьора. Пенев се възползва от всяка свободна минута, за да отиде до морето да поплува, защото скоро не му се очертава друга почивка.
Малко по-късно от него - в средата на юли, на снимачната площадка ще застане и певицата Миленита. В "Под прикритие" тя играе сервитьорката в бара, в който се събира групата на мафиота Джаро.

Актьорът, който влиза в кожата му - Михаил Билалов, ще има по-натоварен график от останалите, защото се включи в нов игрален филм - "Досието Петров".
Очаква се новите епизоди да бъдат излъчени през есента, както вървяха и предишните два сезона.