В навечерието на 5 юли - професионален празник на Министерство на вътрешните работи, директорът на областната дирекция поздрави всички служители за проявения професионализъм и постигнати високи резултати в ежедневната им упорита работа в служба на обществото.
Комисар Николай Николов беше награден от министър Цветан Цветанов с „Почетен медал на МВР” за оказано съдействие при опазването на обществения ред и противодействието на престъпността в региона, съобщава пресцентърът на ОДМВР - София област.
Със заповед на министър Цветанов „Почетен знак на МВР”- ІІІ степен беше връчен на инсп. Олег Лашев. В края на професионалната си кариера колегата ни беше отличен за продължителна служба в МВР, безукорно поведение, както и постигнати трайни резултати в служебната работа.
С обявяване на благодарност от главния секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев бяха наградени ст. инсп. Борислав Трайков, н-к група „Тежки престъпления” и инсп. Димитър Илиев, старши разследващ полицай в областната дирекция.
14 служители бяха наградени с обявяване на благодарност от директора, а други 30 получиха писмени похвали от ръководството на ОДМВР- София.
По- висока степен на категория и длъжност беше присъдена на 26 служители на Областната дирекция на МВР.