"Никой никого не е отвличал. Малко е дълга историята и е твърде лична...", заяви сексбомбата Анита Мейзер, известна като жената с най-големия силиконов бюст в Европа.

Варненската фурия, която живее в САЩ обясни, че истината била свързана с мъжа й, който имал труден период. "Пак сме заедно след седмици мое отсъствие. Най-малко очаквах, че моята липса ще тръгне да се коментира по медиите... Грешката ми може би е там, че споделих на едно събиране пред много хора за едно мое притеснение, свързано със семейна караница с Ники, и оттам се разшумя", коментира дамата с по 750 кубика във всяка гърда.

Шоугърлата, която наскоро се завърна от Америка хвърля бомбата срещу Киро Скалата, твърдейки че той е искал да отвлече дъщеря й."Дойде най-нагло в дома ми и ми каза: „Подготви се. Дъщеря ти сега знам, че лети за насам - ще бъдете отвлечени..." И аз тогава се притесних за дъщеря ми, естествено. След това пък обраха апартаментите ми, всичко беше разбито, ограбено, потрошено", разказва Анита.

След което Анита наема охранителна фирма, започват разследване и се разбира, че цялата работа разбира се е да изкарат пари от Анита. В края на краищата се оказва, че хората, които са покрай нея, а именно един от тях шоуменът Киро Скалата. "Той е направил цялата интервенция, за да изкарат някакви пари. Има го с доказателства. Хората правили вътрешно разследване стигат дотам, че той просто наема този човек и му казва: „Отиди там и я сплаши. Тя да се стресне, пък ние да изкараме тука пари от нея... Не можех да повярвам, че това идва от него", изповяда се сензационно Анита.

В интервю нейният приятел Николай допълва: "Киро е много „скъсан". Чуди се откъде да изкара някакви пари. Лъже. Завлякъл от цяла България манекенките с 20-30 лева. Не им плаща след конкурси. Скоро снимали някакъв клип на Анн Джи. Завлякъл момчетата от залата на Дани Бахчеванова с пари. Не им платил - вечерта трябвало да им даде по 20 лева. Смешна работа!"