Сериозен интерес към стипендиантските програми „Мениджмънт инкубатор” и „Търговска академия”, които ще бъдат реализирани съвместно от Международното висше бизнес училище и Бизнес институт, се наблюдава до момента.

Над 60 са записалите се към днешна дата, съобщава expert.bg.

Поради големият интерес срокът за 40% стипендия ще бъде удължен до края на август. Ако желаете да кандидатствате за място, трябва да се регистрирате чрез формата за кандидатстване, която може да изтеглите от сайта на МВБУ.

От септември, стипендията, която се предоставя, вече ще е 20%.

От МБВУ припомнят, че всяка от двете обучителни програми продължава по 1 година (два семестъра) и започва на 15 октомври.

Приемът в програмите продължава до 1 октомври, като редовната цена за един семестър е 1400 лв.

За „Мениджмънт инкубатор” или „Търговска академия” има общо 20 места със стипендия от 40% (850 лева/семестър) и още 20 със стипендия от 20% (1120 лв./семестър).

Избраните по документи кандидати ще бъдат поканени за интервю с представители на организаторите – Еxpert.bg, Бизнес Институт и Международното Висше Бизнес Училище. Интервютата ще се проведат до 2 седмици след крайния срок за кандидатстване.

Учебните занятия се провеждат в София, Международно висше бизнес училище, ул. „Чипровци 7”. Успешно завършилите и положили изпит участници получават сертификат за завършен курс от Бизнес институт и Международното висше бизнес училище.