Полицай наби шофьор след катастрофа и избяга. Инцидентът е станал към 19 ч. снощи в жк "Ален мак" в Благоевград.

Полицейският служител заедно с баща му пътуват със семейната лада. На завой се къса шарнирът на предното колело на ладата, автомобилът става неуправляем и удря излизащия от кръстовището друг автомобил, в който пътували 31-годишен шофьор и приятелката му. Вследствие на инцидента е възникнал скандал между полицая и водача на ударената кола. "Къде си тръгнал с тая бракма?", казал удареният. Тогава полицаят слязъл от ладата и през отвореното стъкло на автомобила нанесъл няколко удара в лицето на 31-годишния шофьор. След това двамата с баща му изоставят катастрофиралия си автомобил и избягват. Побоят е извършен пред няколко свидетели, клиенти на барчето намиращо се на кръстовището.

На мястото е пристигнал полицейски екип на Пътна полиция КАТ да изяснява ПТП-то, което е с леки материални щети. Свидетел на боя е станало и вещо лице от Районен съд в Благоевград, което се е легитимирало на полицаите и обяснило, че колегата им, който е бил цивилен и не е бил на работа, е нанесъл побой на 31-годишния шофьор.

На този етап пострадалият не е пожелал да пусне жалба, нито да отрази в протокола от автопроизшествието, че му е нанесен побой, въпреки че всички присъстващи на инцидента са го подкрепили и са му казали, че трябва да пусне жалба, защото утре може по същия начин да бият децата или роднините му.