Палава даскалица случайно изпрати снимки на голата си гръд на свои ученици. По-потресаващото в случая е, че не учителката, а учениците пострадали от инцидента. Управата на школото решила да ги изгони, защото разгледали снимките, съобщава в. "Сън".

Учениците си играели с училищен iPad по време на урок, когато снимките с голите цици на даскалката цъфнали на екрана на устройството. Предполага се, че iPhone-ът на учителката случайно се е синхронизирал с таблета и прехвърлил всичките й голи снимки.

Четирима ученици, играели игра на iPad-а, кликнали на папката и били потресени. В резултат на случката на учениците е било забранено временно да посещават учебните занятия и са били заплашени с изключване от средно образователно училище Хайланд в град Андерсън в американския щат Аризона.

Наказанието разгневило техните родители, които настояват, че вина за всичко има палавата даскалица. Един от изгонените ученици, 13-годишният Джошуа Траут, каза пред местна телевизия, че изображение с голите цици на учителката се появило на екрана, когато негов съученик натиснал копче. “На снимката учителката бе гола от кръста нагоре. Не сме виновни, че там е имало нейна снимка. Не можехме да не я видим, тя просто изскочи пред очите ни, когато той натисна копчето. Вината за снимката е нейна. Сигурно е синхронизирала телефона си с таблета”, каза той.

Местните училищни власти съобщиха, че са предприели мерки срещу учителката, но отказаха да съобщят какви. Известно е, че даскалката за момента не е уволнена.