Късната есен е “подаръкът”, който работниците от  „Пътстрой-92” АД получават от природата  заради усилията им да завършат преди първия сняг поетите в Етрополе обекти.
 
Усилено се работеше и днес на улица “Отец Паисий”. Докато предната група близо до канала на “Кърчищница” довършваше работата върху подготовката на трасето за асфалтиране, друга групата до бул. “Малки Искър”, вече полагаше асфалта върху тротоарите на готовата част.
Ето какво сподели за читателите на сайта ръководителят на обекта Георги Георгиев: “Улицата, която изпълняваме е с дължина 285 метра, от бул. “Малки Искър” до канала на “Кърчищница”. Подменяме всички бордюри, правим напълно нови тротоари, извършваме нивелирно фрезоване на трасето, върху което ще се полага нов асфалт. С асфалтова покривка ще бъдат и тротоарните площи. Всичко правим точно по проекта, така както се работи върху нова улица.
Нямаме срок за изпълнение, но бързаме да я завършим преди влошаване на времето. Стараем се да стане до края на тази седмица. Ако не се случи нещо извънредно, това ще го направим.”
Живеещите на тази улица са особено благодарни за това, че ще имат напълно нова улица и също се надяват до края на седмицата или най-малкото до първия сняг да е готово всичко, което е проектирано.
А ние запечатахме трудовия им ден в снимките, които ви предоставяме да видите.