Нагласеният фен, който влезе в Къщата на Биг Брадър, се закани, че сексът няма да е мираж. Плейбоят Стоян е на път да предизвика фурор в шоуто . Помпайки мускули във фитнеса и мечтаейки за слава, амбицираният мъжага се заканва да разтърси Къщата на Биг Брадър. Освен това Дудов взриви аудиторията със скандалните си изказвания, че влезе ли в риалитито, ще прави див секс в ефир.

Необузданият "жребец" от Благоевград се зарече, че няма да остави и за миг на мира жените в Къщата. Но Стоян не пропусна да предяви и претенциите си, че предпочита дами на възраст 35-40 години.

Седмица преди да атакува Къщата, в интернет гръмна новината, че именно Стоян Дудов е новия съквартирант. Името му бе спрягано най-много и даже се заговори, че е имал връзка с продуцентите, научи Lifestyle.bg от сигурни източници

Той събра най-много харесвания за своето любителско видео на сайта на Nova Play http://novatv.bg/play/bbcasting, в което по оригинален начин отговаря на въпроса "Защо искам да вляза в Къщата на Big Brother?". Toй беше избран във втория кръг от кастинга.

Стоян е фитнес инструктор и фотомодел. Определя себе си като 100 % истински човек, когото хората ще запомнят и който няма да остави жените безразлични. Смята, че Big Brother е едно голямо предизвикателство, което ще го научи да спазва истински правила. Признава, че гледа шоуто от първия сезон и се заканва то да стане дори още по-интересно, благодарение на неговото участие. Приятелите му твърдят, че е разкрепостен. Едно от най-лудите неща, който е правил, е татуировка от вътрешната страна на устата, където е написал на испански "DIABLO". Стоян признава: "Омръзнало ми е от изкуствени хора, които се опитват да бъдат забавни в шоуто, разказвайки вицове стил Къци Вапцаров. Те не са забавни, не са смешни, а скучни!"

Обещава да забавлява Съквартирантите с игри и да ги предизвиква с различни облози. Харесва по-възрастни жени и се заканва, че ако в шоуто срещне такива, сексът в Къщата вече няма да бъде мираж.