Отборите на Черното лале и ветераните на Балкан продължават победния си ход в първенството на Аматьорската футболна лига на Ботевград. Те постигнаха успех и в изиграните тази вечер първи две срещи от третия кръг на надпреварата.

В мача, игран от 18 ч., се срещнаха два тима без загуба досега - Черното лале и Тубонджин. Оспорван мач не се получи, "лалетата" просто разпиляха своя съперник и го разгромиха с 5-0.

Във втората среща ветераните на Балкан демонстрираха повече опит и майсторство от момчетата на Бохемите и спечелиха с 4-2, след като на полувремето водеха с 1-0. Григор Стойчовски е с 2 гола за победителите, с по един са Димитър Добревски и Георги Петров. Двете попадения за Бохемите вкараха Тошко Благоев и Йонко Ненчев. 

Това бе трети успех на зелените и заедно с Черното лале те оглавяват класирането преди предстоящите утре и в неделя мачове от този III кръг.

По програма утре трябва да има две срещи. Едната от тях - между Калчополи и Бичкиите, бе насрочена за обяд, но по договорка между двата тима бе отместена за 18.00 ч. Преди това от 14.00 игрят Мургащ и Булсан.

Четири срещи ще има в неделя. От 12.00 ч. е Орпаниец - Север. След това са Новачене - Микроак и Литаково -  Мадара. Вечерта от 20.00 ч. е срещата Роял - Ред Хартс.