Луиза Григорова и нейната майка Ивета, шефката на "Ивет фешън", се качват в колата, за да отидат на поредното си женско море - традиция, която спазват всяка година. Двете пътуват за Дюни през лятото, когато майката на младата актриса й казва:

"Ще правим календар с най-успешните модели на агенцията, а на снимките момичетата ще са чисто голи. Ти ще участваш ли?" Луиза се усмихва и веднага се съгласява.

Трудно й е да откаже, още повече че фотографът ще е известният Васил Германов, който е правил изложби със свои снимки и в чужбина. Всъщност идеята за голата фотосея е негова. Ивета я приема и избира мястото - курорта Дюни. Именно там, но не на централния, а на по-отдалечените плажове екипът снима моделите за календара два дни. Това се случва в началото на септември, а Луиза и другите момичета позират между 5,30 и 6 часа сутринта на брега на морето голи.

"Беше им много студено, треперeха. Това не си личи от кадрите, защото всички са професионалистки. Фотосесията е много красива и изящна, няма нищо пошло в снимките", каза Ивета.

Календарът е отпечатан в лимитирана серия от 500 броя. По един от тях ще получат Графа и Рафи Бохосян, които ще пеят по време на коледното парти на агенцията другия вторник в столичен клуб. Тогава ще бъдат показани за първи път и всички снимки от календара.