Новият селекционер на мъжкия национален тим Константин Папазов има желание отборът ни да играе другите си домакинства, особено ако се класира за плейофите, в залата в Ботевград, която в момента се строи. Ето какво каза той по въпроса:

„Първите двама души, с които съм решил да говоря, са Бойко Борисов и Любо Минчев. Смятам, че Бойко Борисов показа, че е много отворен към спорта и че ще е голямо предимство за националния ни отбор, ако залата в Ботевград е готова до края на юли и той играе мачовете си там. Без да засягам някого, смятам че има две публики, които заслужават уважение и това са тези на Ботевград и на Ямбол. Те заслужават наградата на БФБ и на треньора на националния отбор да получат правото да бъдат домакини на представителния ни отбор. Това е наградата за тях, така си го представям аз. В Ямбол също има много сериозен проект за зала, но той е много напред във времето.


Ботевградските фенове през годините са доказали, че заслужават тази зала. Обръщам се и се моля държавата да помогне за строежа на залата, за да може националният отбор на 15-и август, дай Боже да е минал първата група и да посрещне там съперниците си.”