Така са нарекли своя коледен спектакъл ръководителите и децата от ІІ група на ЦДГ “Слънчице” в Етрополе, който завърши преди малко.
Поводът беше прекрасен да съобщят на родителите, че тяхната група си има свое име -“Звездичка”. С  това съобщение започна празничната вечер.
Макар и по детски изпълнено, но изпипано до детайли от ръководителите, програмата, която децата представиха пред своите родители, наистина може да се нарече спектакъл – детските песнички, стихчетата и танците бяха подчинени на името на групата и на градината, на наближаващите коледни празници и най-вече на добротата, която излъчва всяко дете.
Заслугата за прекрасната вечер имат ръководителите на групата Маргарита Ненчева и Мария Кръстева, както и музикалната ръководителка Диляна Гоцева. За това и похвалите на директорката Павлина Златарева към тяхната работа имат покритие.
А родителите бяха очаровани от изпълнението на своите малчугани, които от своя страна осъществяваха  през цялото време контакт с публиката. И се раздаваха безрезервно при изпълненията си. 
Утре от 10:30 часа преди обяд е общото коледно тържество на градината.