Ако все още не сте чули, непоправимият плейбой Чарли Шийн си има нова приятелка. Това е 24-годишната порно звезда Джорджа Джоунс. Двамата се забили през октомври и тя почти веднаа се преместила при него в имението му в Ел Ей.


Запитан за нея Чарли заявил, че е влюбен в усмивката й, в чувството й за хумор и в това...  че прави само лесбийско порно. Така Джорджа се различавала от бившата му Бри Олсън, която получи статуетка за "Най-добра анална секс сцена" на т.нар Порно оскари през 2008 г.


Въпреки крехката си възраст Джорджа Джоунс е в порното от цели 6 години. Първата й гола фотосесия е за Girls Gone Wild. Тогава тя е на 18 и е студентка по психология в университета в Оклахома.


"Към 3 часа сутринта, тя влезе в караваната и беше готова на всичко. Съблече се и започна да маструбира с дилдо. Дни по-късно снимахме секс сцени с нея и тогавашната й приятелка.", спомня си човек от екипа на Girls Gone Wild.


Въпреки предпочитанията си към жените, Джорджа в момента е с Чарли Шийн. Явно парите и славата му са достатъчни, за да смени набързо сексуалната си ориентация.