Скандалите около Мис Крокодил няма да спрат и през 2013 година. Уникална гавра направи Антония Петрова. Бившата Мис България остана без дрехи в една от най-красивите и свещени джамии в света - индийския замък Тадж Махал.


Петрова и съпругът и Александър Бередин решиха да си направят разходка в Индия и да посетят замъка джамия на любовта Тадж Махал. Проблемът е, че Тоца съвсем забрави, че за да отидеш на такова място, трябва да си облечен и да си наметнеш шал на главата. Мис Крокодил опорочи святото място и реши да покаже гол корем и къса рокля.


С това поведение Петрова хвърли в смут всички. Засипаха я с обиди, а тя беше запленена от това да слага снимки от пътуването си във Фейсбук, пишат от kliuki.bg


Явно Антония Петрова изобщо не уважава хората в онзи свят и религията им, след като захвърли дрехите си и дори не се извини. В Тадж Махал има традиция всеки да бъде покрит и да съхранява свещените закони. Петрова изобщо не го стори. Мис България предпочете да се разхожда гола в джамията и да си показва краката.