За трети път HELLO! България събра приятели и партньори, за да отпразнува втория си рожден ден.


Над 700 гости и приятели препълниха столичния Sofia Live Club снощи, за да поздравят издателя арх. Любомир Станиславов и екипа на HELLO! България.


По червения килим минаха знаменитости от родния шоубизнес, политическия и културен елит. Сред присъстващите на партито бяха актьорите Стефан Щерев, Калин Сърменов,  водещите Радост Драганова, Валентина Войкова, Нели Хаджийска и Димитър Павлов, писателката Людмила Филипова, Ирен Онтева, Сантра, Мариана Попова и Ханес, Дидо и Митко Кърнев от D2, Виктория Терзийска, Теди Кацарова и много други.


Всяка от знаменитостите застана пред стената на славата на HELLO! България за снимка с главния редактор на списанието Станислав Дочев. Той лично им подаряваше гривни, специално изработени за партито. За перфектната парти атмосфера допринесоха и огромните мултимедийни сфери, проектиращи 3D анимации.


Издателят на сп. HELLO!България арх. Любомир Станисловов благодари на присъстващите и партньорите за подкрепата към списанието и обяви старта на новия сайт www.hello.bg.


Главният редактор поясни, че сайтът ще е естествено продължение на печатното издание и ще представя позитивни и актуални новини. Станислав Дочев благодари на Калин Сърменов, който озвучи телевизионния рекламен спот на списанието и с това се превърна в официален глас на сп. HELLO! България.


Главният редактор обяви и „Корицата на 2012", избрана след гласуване от читателите и феновете на фейсбук страницата на списанието. Корица на 2012 г. е примата на българската музика Лили Иванова от 39 бр., която е и първото официално отличие, присъдено от HELLO! България.


Станислав Дочев разкри, че оттук-нататък награждаването ще се превърне в традиция, като то ще бъде свързано с различни проекти.


Специален музикален поздрав към екипа на списание HELLO!България отправиха Любо Киров и Графа с песента „Заедно". Музикалните поздравления продължиха и с изпълненията на AV (Вяра Атова) и Криста.


И тази година сладката изненада за рождения ден беше изработена от „100 грама сладки" - сладкарски шедьовър, състоящ се от 500 бели и червени петифури, които обграждаха огромната торта с логото на списанието. Екипът на HELLO!България се събра около нея, за да запали и тазгодишната си свещичка.