Легендарният български футболист Христо Стоичков вчера навърши 47 години, за които си е направил равносметка както в професионален аспект, така и в семеен.


Той през годините доказа, че недолюбва журналистите, но по ирония на съдбата, дъщеря му Мика работи, именно като такава.


За да не заприлича на онзи типаж журналисти, Стоичков й казва как да процедира:


"Давам й съвети да бъде честна и откровена. Да не досажда на хората. Щерка ми никога не е забравила думичките "Ако обичаш", "Може ли" и "Благодаря" за разлика от онези уж журналисти, които през годините са минали по пътя. Според мен една думичка е много важна за това как ще се представиш, как ще бъдеш приет. Затова я съветвам да е лоялна към работата си, да уважава хората около себе си, също така и да бъде усмихната. Да е загрижена за това, което се случва около нея, и в същото време да налага своя стил на работа, да слуша по-големите около себе си. Да бъде честна с това, което върши.


Направиш ли нещо, което да не изглежда реално, то веднага лешоядите скачат. Това са съветите ми към нея. Да уважава колегите си и да слуша един много важен човек като Любо Нейков, който в момента много й помага."