100 кила получи предложение да участва в успешния български сериал "Под прикритие". Един от актьорите в сериала - Мариан Вълев - Куката го сгащи на тясно в столично заведение, за да го цани за роля в сериала.


"Много го харесвам, той прави всичко със сърцето си. Едно от парчетата съм му слушал 250 пъти и ме вдъхнови да напиша сценария на един от епизодите в четвърти сезон", признава Куката.


"Сега искам с него да преговаряме за едно мое предложение да участва в "Под прикритие", но не само с музиката си", допълва актьорът, който не крие, че е голям фен на българския рапър.


100 кила вече влезе с песента си "Аз съм 6" в една от сериите на "Под прикритие". Появата му с фолкпевицата Галена на концерта на "Планета" възмути феновете му, както и сценаристите. Те позволиха на Джаро да счупи телевизора от възмущение, докато слушаше изпълнението на Килата и чалга певицата.


Истината е обаче, че 100 кила в момента се радва на значителна любов на феновете си, а масове изпълнителите се натискат за дует с него.