Пилотът на Макларън Люис Хамилтън очевидно иска да задмине професионалните постижения на приятелката си Никол Шерцингер, след като стана ясно, че в момента записва хип-хоп албум.


В последната една година Хамилтън пише текстове и музика с Ейнджъл, съобщава британският таблоид "The Sun".Ейнджъл, който работи с Риана, Дизи Раскал и Франк Оушън, заяви, че песните на Хамилтън са невероятни.


"Той звучи по-добре от някои професионални певци. Очевидно е роден талант.Ще е глътка свеж въздух в индустрията. Има много кадифен глас. В момента записваме. Той е перфекционист и не иска да бърза.


Предпочита да направим всичко, както трябва и ако нещо не му харесва го записва отново. Определено в песните му има еклектика от стилове.Има рап, малко поп и соул. Правим всякакви стилове, досега сме написали 12 песни", каза Ейнджъл пред вестника.


Приятелката на Хамилтън Никол Шерцингер подкрепя любимия си в артистичното начинание, но според Ейнджъл двамата не плануват дует.


"Тя уважава това, което той прави, подкрепя го и го оставя да прави каквото си иска, но няма да се меси в неговите неща", каза още продуцентът.