Прокурор Иванов най-после заряза моделката Кристина Диманова. Връзката на актьора Симеон Лютаков с младата красавица отдавна цикли заради постоянните й изневери, гласи клюката. Въпреки това звездата от „Седем часа разлика" продължаваше да упорства и дори няколко пъти предложи брак на красавицата, която обаче така и не му отговорила, пише "Всеки ден".


Най-сетне обаче прокурорът Иванов е решил да загърби нещастната си връзка и да си намери жена, която да го обича истински. Преди ден той се появи на светско парти с нова изгора и заяви пред всичките си колеги и приятели, че Кристина Диманова е затворена страница за него.


Лютаков предизвика истинска суматоха, представяйки непознатата си нова спътница като своя годеница. Момичето изглеждаше по-младо дори от еротичната моделка Кристина Диманова, с която той имаше разлика от цели 16 години.


Според запознати пък плейбойката сама предизвикала раздялата си Лютаков, като съвсем видно започнала да му кръшка. Тя се постарала прокурора Иванов от „Седем часа разлика" да засече неин еротичен чат разговор, в който си уговаряла среща с друг. Това преляло чашата на актьора и той решил окончателно да я зареже.