Срещу мен се води активно мероприятие, подслушват ме, но не се боя, твърди бившият депутат от ГЕРБ


Напуснах България, защото не искам да подлагам на риск живота на децата си, тъй като имам информация, че те са застрашени, каза пред Канал 3 по телефона бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров.


“Сега осигурявам нотариално съхранението на данни, с които ще имам солидна застраховка, аз и моето семейство. Не искам да ми се случи това, което се случи напоследък на други деца”, допълни той. Но повече подробности и информация Димитров обеща след изборите.


Много преди номинациите на ГЕРБ събрах актива и пред тях казах, че се отказвам от участие. Убедих се, че политиката е изключително мръсен спорт, затова не искам да участвам, каза още бившият депутат на ГЕРБ.


Той твърди, че срещу него се води активно мероприятие. “Не мога да посоча кой го е поръчал, защото нямам доказателства. Но всички партии на статуквото ужасно се уплашиха да няма обявен политически проект на протестиращите и се помъчиха да ги разбият”, каза Димитров.


Според него, след като социолозите дадоха 14-15% на една партия на протеста, това би нарушило комфорта на политиците, които ще влязат в парламента. “Това е и една от причините за заговора срещу мен.


Още октомври месец аз предупредих Борисов, че ако се явим на избори, където решенията ще се вземат от Цветанов и Фидосова, аз си тръгвам”, уточни ексдепутатът. “Последно се чух с Бойко Борисов, когато се появи компромата срещу мен за конфликт на интереси, за да му благодаря. Каквото съм имал към премиера, съм му го казал на четири очи”, каза Димитров.


“Обвиняват ме за Закона за лова, нещо, с което ужасно се гордея, защото българския ловец може свободно да се сдружава. Второто, за което ме обвиняват, е Закона за здравето в частта му за тютюнопушенето.


Гордея се с това, че аз предложих да се въведат помещения за пушачи и непушачи. Нека съдът да каже дали има конфликт на интереси или не”, завърши Емил Димитров. /БЛИЦ