Собствениците на Ауди изневеряват най-много на партньора или партньорката си, установи британско допитване, пише БГНЕС. 22,2% от притежателите на тази марка автомобили признали, че са изневерявали на партньора или партньорката си.


Миналата година шофьорите на БМВ държаха палмата на първенството в тази не особено престижна класация на сайта IllicitEncounters.com, но тази година са останали на второ място с 13,8%. В топ пет влизат още Мерцедес-Бенц с 8,7%, Волво със 7,6% и Фолксваген с 5,7%. Допитването показало още, че собствениците на луксозни марки коли са най-големите прелюбодейци сред автомобилистите.


"Колите разкриват много за техните собственици", заяви говорителят на сайта Майк Тейлър: "Всички коли в топ пет представляват нашите абонати, те обикновено са успешни, мотивирани хора с високи постижения, които е по-малко вероятно да се примирят с нещо незадоволително, било то кола или връзка. Производителите на коли знаят това и Мерцедес дори използва изневярата, за да рекламира колите си", допълни говорителят. Собствениците на френските марки автомобили Рено и Пежо пък са най-верните партньори, показва още допитването.