Кулоарите на парламента отново станаха циркова арена.


Репортер на novini.bg предаде, че е избухнала словесна баталия между представители на партия Атака и журналистка на телевизия СКАТ. Народният представител Димитър Димов поискал от парламентарната репортерка, собственикът на медията да се извини на българския народ, че е нарекъл българите овце и кучета. Журналистката от СКАТ заяви, че от „Атака” са комплексирани от резултата на Националния фронт за спасение на България на изборите. Скандалът продължава вече 20 минути. Двете страни си хвърлят обвинения в правене на орална любов.

Мая Манолова е разтървала държащите се неприлично депутати и журналистката. "Ако се наложи ще излизам от пленарната зала и ще предотвратявам конфликтите, ако квесторите не се справят със задълженията си", заяви заместник-председателят на парламента.

 На централния вход пред сградата на Народното събрание 14 яки младежи, представящи се за служители по чистотата на столицата и чакат мълчаливо да стане нещо. Гледат злобно и мълчат пред нашия репортер и не отговарят на въпроси, задавани от други медиите. По-късно младежите са обявиха за охранители на Волен Сидеров, които са допълнителна на лидера на АТАКА, който посочи че има заплаха за живота му на излизане от северния вход на НС.