Свръхсексуален поглед върху взаимоотношенията на три двойки

Сериалът ще се излъчва всеки вторник, след 23:00 ч.
ОТ 6 МАЙ, САМО ПО HBO


По-малко от година след официалната си премиера в Щатите, HBO България започва излъчването на един от най-шокиращите сериали, правени някога от HBO Films.

Създаден от Синтия Морт (сценаристът на „Другата в мен” с Джоди Фостър) „КАЖИ, ЧЕ МЕ ОБИЧАШ” проследява три двойки, които са в различни етапи от взаимоотношенията си, и които посещават един и същ психоаналитик.

„КАЖИ, ЧЕ МЕ ОБИЧАШ” е интензивен, провокиращ размисли сериал, различен от всичко друго, което някога е правено от HBO. Сериалът разкрива характерите и взаимоотношенията през необикновената призма на ежедневния живот, разглежда връзката или отсъствието на такава между секса и интимността. И всичко това през погледа и историите на три двойки.

Двайсет и няколко годишните Джейми и Хюго изследват виталността на секса, но разбират, че интимността помежду им служи за бягство от неизбежното обвързване. Кейти и Дейв са двама щастливи родители, надхвърлили четирийсетте, които не разбират защо тяхната любов и преданост не са преминавали в сексуална интимност от почти година. Междувременно, Каролин и Палек, които са в средата на трийсетте разбират до каква степен техните усилия да станат родители и тяхната неспособност да заченат са заздравили неуловимите връзки помежду им.

Звездите в сериала са: номинираната за 4-тири „Оскар”-а Джейн Александър („Крамър срещу Крамър”, „Цялото президенстско войнство”), Мишел Борт („Убийства на Уондърленд Авеню”), Тим Дикей („Карнавал” на HBO), Адам Скот („Свекървище”, „Авиаторът”), Соня Уолгър („Lost-Изгубени”), Люк Кърби и Али Уолкър („Профайлър”)

HBO ще излъчва „КАЖИ, ЧЕ МЕ ОБИЧАШ” всеки вторник, след 23:10
Премиерен епизод на 6-ти май.