HBO България започва излъчването на един от най-шокиращите сериали, правени някога от HBO Films.

Създаден от Синтия Морт (сценарист на „Другата в мен") „Кажи, че ме обичаш" проследява три двойки, които са в различни етапи от взаимоотношенията си, и които посещават един и същ психоаналитик.

„Кажи, че ме обичаш" е интензивен, провокиращ размисли сериал, различен от всичко друго, което някога е правено от HBO.

Той разкрива характерите и взаимоотношенията през необикновената призма на ежедневния живот, разглежда връзката или отсъствието на такава между секса и интимността. И всичко това през погледа и историите на три двойки.

Двайсет и няколко годишните Джейми и Хюго изследват виталността на секса, но разбират, че интимността помежду им служи за бягство от неизбежното обвързване.

Кейти и Дейв са двама щастливи родители, надхвърлили четирийсетте, които не разбират защо тяхната любов и преданост не са преминавали в сексуална интимност от почти година.

Междувременно Каролин и Палек, които са в средата на трийсетте, разбират до каква степен техните усилия да станат родители и тяхната неспособност да заченат са заздравили неуловимите връзки помежду им.

Звездите в сериала са номинираната за четири „Оскар"-а Джейн Александър („Любовен пир", „Предизвестена смърт", „Крамър срещу Крамър"), Мишел Борт („Убийства на Уондърленд Авеню"), Тим Дикей („Карнавал" на HBO), Адам Скот („Свекървище", „Авиаторът"), Соня Уолгър („Изгубени"), Люк Кърби и Али Уолкър („Профайлър").

„Кажи, че ме обичаш" ще се излъчва по HBO всеки вторник от 23:10. Премиерният епизод ще бъде на 6 май.