Любо Ганев хвърли в шок варненци. Волейболната легенда удари 160 кила и стресна плажуващите, видяха репортери на "България Днес".


Гигантът се припичаше на най-тузарския плаж в морската столица "Рапонги". Той предпочете мъжка компания под огромните палми на райското кътче. 210-сантиметровият исполин се забавлява на плажа заедно с рапъра Румънеца, като бяха заели шезлонги точно до диджейския пулт на скъпарския комплекс.


Ганев, който държи верига магазини за гиганти и е управител на фирма за метанови станции и уредби, е надул още повече "отглеждания" грижовно през последните години корем. Вече няма и помен от времето, в което легендата бе строен и в отлична форма. Той може да влезе в оспорвана битка с Котоощу, коментираха плажуващи.


Заедно с Румънеца двамата се поплацикаха в морето, събирайки любопитните погледи на летовниците на "Рапонги". Двамата обаче скучаеха на плажа и най-интересното им занимание бе да пишат есемеси и да говорят с приятели.


По-весело ставаше в малките часове на нощта, когато плейбоят атакуваше хитовите дискотеки във Варна. Малцово уиски и пищни мадами правеха неотлъчна компания на Любо Ганев няколко вечери в хитова дискотека в морската столица. Ди джей Ники Генов обсипваше с поздрави волейболиста, а той купонясваше до ранни зори в заведението, което е под открито небе.