"Казах му, че съм си харасала едно момче и съм влюбена", разкри тази сутрин Кали в студиото на Гала. Тя си призна чистосърдечно, че е изневерила на сина на бившия транспортен министър Вилхелм Краус - Антон, който е баща на втория й син Марк.


Кали заяви, че раздялата им е била ясна, те са говорили много за това, защото са разбрали, че не си допадат като характери.


Все пак е имало "много грозни неща". Антон побеснял, след като чул от доброжелатели, че докато е в Германия, за да избира кола на жена си, тя му изневерявала с друг мъж.


"Той си взе джипа, който ми подари. Получи се грозно, защото аз си продадох старата кола и изведнъж останах без кола. Но когато си взе джипа, аз му върнах абсолютно всичко", обяснява Кали.


Сега двамата са на протоколни отношения, които певицата нарича "добри". Чуват се, когато тя трябва да го информира за детската градина на Марк или за нещо друго около детето.


Синът, който е на 4 години знае защо мама се е разделила с тати. "Аз не крия нищо от децата. Той знае, че съм срещнала Влади, влюбила съм се в него и затова живеем заедно". Другият син на певицата, който според клюката е от Жоро Илиев, бил отдавна наясно, че майка му ще се раздели с Антон Краус и бил доволен от случилото се.


Кали сега живее с туроператора Влади, от когото чака трето дете - пак син и с когото наскоро се сгоди. "Смятам, че съм попаднала на човек, с когото се разбирам и имаме общи интереси. Той е едно сладурче, много сладко момче. Сладурче е, защото прилича на 20- годишно момче. Добре, че си пусна брада да изглежда малко по-голям от мен. Мисля, че това е мъжът с когото си пасвам най-много", казва за новата си любов фолк певицата.


Тя обаче е категорична, че ако няма любов в къщата, ще напусне и Влади.