Момичетата рядко получават удоволствие от бързия секс. Точно обратното е при момчетата, които смятат, че има ли желание - не е важно кога и къде. Тук ще издадем на жените 6 тайни, които ще им помогнат да изпитат също толкова голяма наслада от спонтанния секс.


1. ЛУБРИКАНТ


В бързия секс няма време за дълга прелюдия. И ако мъжът вече е готов за подвизи, а жената дори още не се е настроила на еротична вълна, на помощ идва лубрикантът. Най-различни по цвят и свойства овлажнили се продават както в сексшоповете, така и в аптеките и супермаркетите.


2. БЪРЗО И БАВНО


Бързият страстен секс ще напомни на партньорите колко силно се желаят един друг и ще ги подтикне към нови експерименти. После може да продължите забавлението в уютното семейно ложе.


3. НЯМА ИДЕАЛЕН МОМЕНТ


Глупаво е да отказвате на мъжа интимност, ако в момента не се чувствате суперсекси. Той ви желае, вие го желаете - какво повече е необходимо? Даже ако обстоятелствата не са идеални, сексът ще компенсира всичко.


4. ЗАБРАВЕТЕ ЗА ОКОЛНИТЕ


Бързият секс е опияняващ адреналинов изблик в кръвта, който замъглява всички тъмни мисли и опасения. Ще ви е напълно безразлично дали в сюблимния момент някой ще влезе в пробната на магазина или ще ви заснеме охранителната камера.


5. НЕ ОТЛАГАЙТЕ


Колкото повече чакате, толкова по-малко ще получите. Бързият секс може и да е неудобен и да не ви докара до оргазъм, но в случая не нова е най-важното. Ярките емоции и новите усещания си струват всички неудобства.


6. ПОДХОДЯЩИЯТ МОМЕНТ


Ако все пак искате до получите оргазъм по време на бързия секс, най-вероятно е това да се случи на втората седмица след началото на цикъла ви. Мъжът пък е най-склонен към подобни авантюри сутрин, когато съдържанието на тестостерон в кръвта му е най-високо.


Най-подходящите места:


Бързият секс става все популярен сред партньорите на възраст от 20 до 45 години, показва скорошно изследване на американски сексолози. 42% от анкетираните предпочитат да го направят рано сутринта, а 37% - през деня, а 15% - след работно време. Само 6% са избрали нощта. Това пък са десетте най-популярни места за бърз секс:


1. Задна седалка на автомобил


2. Тоалетна в ресторант


3. Телефонна кабинка


4. Кухненска маса


5. Парк


6. Последните редове в киното


7. Виенско колело


8. Пробна в магазин


9. Покрив


10. Асансьор