Фаталната Лияна се е пуснала интимно на Тервел Пулев още на втората седмица във „ВИП Брадър", пише „Всеки ден". Източници от кухнята на шоуто разказаха как чалгаджийката и боксьорът са изконсумирали чувствата си с краткотраен секс под душовете в къщата - единственото място, обезоръжено от камери.


Искрите на симпатия между Лияна и Тервел пламнаха още в първите дни на шоуто. Двамата не спираха да се усамотяват встрани от всички останали, като постоянно си правеха масажи, гукаха си мили думи на ушенце и дори си разменяха невинни, уж „само приятелски" целувки. Флиртът им изглеждаше безобиден до деня, в който Големия брат не реши да организира купон в къщата, предоставяйки на съквартирантите обилно количество алкохол.


Спиртните напитки си свършиха работата и задръжките между стените в Нови хан паднаха. Бушуващите хормони между красавицата и боксьора избиха и в спалнята двамата дадоха воля на чувствата си. Близо 5 минути ръката на Тервел опипа интимните части на Лияна, след което пък тя му се отблагодари с продължителен еротичен масаж. За пред камерите - толкова, другото, оказва се, останало скрито за любопитните зрители.


Оператори на „ВИП Брадър" разкриват как на сутринта след купона Тервел и Лияна си взели заедно душ в кабините в банята, които са скрити от камерите с матирани стъкла. Това е единственото място в къщата, където няма нито една камера, защото никоя от популярните личности не се съгласила голи кадри с нея да се излъчват в национален ефир. Знаейки много добре това, Пулев и Лили се отдали на ласките си под душовете.


Сексът между двамата бил изключително кратък, защото иначе рискували някой от съквартирантите да ги изненада в сюблимния момент. Той обаче бил запечатан от операторите, за които не било трудно да разберат какво става зад стъклата на душ кабината, поставена така, че да се виждат краката и главите на тези, които се къпят. Никой не дава яснота дали контактът им е бил обезопасен с презерватив.


Пикантните кадри едва ли някога ще видят бял свят. „Лияна има железен договор в своя полза. Продуцентите нямат право да излъчват каквито и да е кадри с нея току-що станала от сън, та какво остава за голи и секс сцени! Тя си продава голите снимки по списанията, няма да се остави някой да печели на неин гръб", разказва приятелка на изпълнителката.


След въпросната случка страстите между Лияна и Тервел стихнаха и двамата се уговориха да си изяснят отношенията, като излязат от къщата.