„Нека доброто в нас да победи”.  под този надслов, снощи в ЦДГ „Слънчице” децата от ІІІ и ІІ трупа представиха пред своите родители една прекрасна композиция.
Започна с божествена музика и молитва за дома, за семейството. От тук нататък, през цялото време се преплитаха умело християнските ценности и човешките добродетели, които всеки човек трябва да притежава. С песничките, стихчетата за мама и татко, танците „Татко и мама” и „Молитва” децата отправиха своята непорочна благодарност към своите създатели-родителите, към родния дом и неговите обитатели.
„Обичам своя роден дом,
градинката му малка.
И в нея ореха зелен
и малката люшкалка.
Любими майка и баща
и обично сестриче,
което с ленти и цветя
косичките си кичи.
И още многото неща
и в стаята, и в скрина!” 
И още:
„Колко мило, колко сладко
е при мама и при татко.
те за нас се много трудят,
те за нас се рано будят.”
Това  крепи човека в трудни времена и моменти.
За удовлетвореност от представянето на децата допринесоха още обстановката, подходящото облекло и най-вече лъчезарните усмивки на малките палавници.
След представлението Мария Кръстева сподели: „Християнските ценности и преплитането им със светското у човека са в основата на това, което родителите видяха тази вечер. За утвърждаването им трябва да се работи още от най-ранна възраст с децата, постоянно и всеотдайно. Живеем във време, когато се разрушиха предишните ценности в обществото и е време да се изгражда нещо ново, което може и трябва да се опира на християнските добродетели.”
Мария Кръстева  и Маргарита Ненчева са детските учителки, които заедно с музикалната ръководителка Диляна Гоцева подготвиха и осъществиха снощната вечер.