Жорж Ганчев се хвали наляво и надясно, че е мъж и половина и всячески задоволявал своята половинка Шуши, все едно е 30-годишен младеж, научи „Всеки ден". 74-годишният политик може да се похвали със завидно здраве и добра спортна форма, която му помагала да е звяр в леглото.


Бившият депутат, прочул се с култовата си реплика „Не ме гледай умно, българино!", живее от 23 години с по-младата си приятелка Шуши. Нейното истинско име е Валентина Шишкова, а прякорът й бил измислен лично от Ганчев. Двамата не са женени, но и Шуши, и Жорж смятат, че бракът е само един подпис и нищо повече. Затова предпочитат да не се занимават с подобни формалности.


Близки до Ганчев издават, че честият секс с по-младата му жена го поддържал жизнен, млад и енергичен. „Докато съм жив, ще го вдигам", хвалел се пред приятели колоритният политик. Може би неслучайно той стана и рекламно лице на кампанията на частна клиника за профилактични прегледи. Жорж съветва мъжете редовно да посещават уролог, за да следят състоянието на простатата си. След като преди години си навлече подигравки заради превъплъщението си в Дядо Коледа, който рекламира мобилни телефони, сега Ганчев явно отново е решил да покаже, че е стопроцентов мъжкар.


„Като жребец съм", продължавал да изтъква той предимствата си. Може би и заради това приятелката му продължава да го ревнува от останалите жени, доверяват близки на известната двойка. Те добавят и че Жорж омаял настоящата си любов, като свирел на китара и изпълнявал серенади.