Лорд Евгени Минчев реши да провери какво е да си коледна елха и се закичи с лъскави топки. Така той се появи в предаването „Пуснете водата" по TV7. Дебелият златен ланец на паркетния лъв беше „гарниран" с украшения, които изглеждат точно като играчки за елха. Въпреки странния си вид, Евгени не се поколеба да направи критични забележки за външния вид на някои от светските личности у нас. Пърата му „жертва" беше моделът Мариян Кюрпанов: „Пропорционално на неговата красота е изключително лошия му начин на обличане". Лордът съзира изключителна „мъженственост в красотата на това момче". Освен това той бил като „агроном на годишния си бал" и носел „сака от шаяк".


Рут Колева пък приличала едновременно на кмета на Лондон и на младата Алла Пугачова. За Любо Стойков: „още един агроном в българската мода".


„Говорейки за облеклата на тези хора не натискам бутоните на тяхната човечност и професионализъм", застрахова се Минчев. Той не подмина и водещия Любен Дилов-син. „Имаш нужда от пъдар преди да тръгнеш да се обличаш", посъветва го той.


И както винаги, лордът демонстрира завидно самочувствие. На въпрос откъде идва интересът му към аристократите, той отвърна тежко: „Това не е интерес. Такива са ми средите". „Е хайде сега. Още от трамвайното депо...", сряза го водещият.