И тази година с традиционния турнир по тенис на мача бе почетена паметта на големия радетел на спорта, ръководител и общественик Данчо Доганов. Седмото му издание в неделя, 23 февруари събра голям брой участници както при малките, така и при доста по-големите. Организатор на проявата бе ОбС на БСП, а тя бе открита от инициатора й Светльо Вълчев.


Финалът при мъжете предложи пинг-понг от висока класа. Любопитното е, че в него се срещнаха двама 58-годишни тенисисти - полк. Иван Георгиев и Петко Ценев. Навремето те бяха признати майстори на този спорт не само в Ботевград, но и в България, а с играта си и сега показаха, че още го могат, и то много. След оспорван двубой победител с 3-2 гейма стана Петко Ценев.


Двете трети места останаха за двамата състезатели от Пирдоп Боби Иванов, който играе в Б група, и Николай Панов. Главният съдия на турнира Митко Сталев отстъпи на 1/4 финал именно от Боби Иванов, на таза фаза бе спрян и един от големите фаворити Христо Киров - Кицката.


Възпитаници на победителя Петко Ценев - момчета от Дома за деца, лишени от родителски грижи в Разлив, също станаха призьори при по-малките. Първи е Тодор Игнатов, който на финала победи Павел Василев от ОУ "Вацпаров", двете трети места са за Иван Жанев и Емил Григоров от Разлив.


При петокласниците победителка стана Христина Тонева, следвана от Емил Василев и Филип Димитров, и тримата от училище "Вапцаров".