Лятно турне на телевизия "Планета" ще има, сюрпризира Илиян при гостуването му в "Открит микрофон" на Signal.bg. Певецът сподели, че бил изключително развълнуван, когато научил, че звездите на най-голямата музикална компания отново ще радват публиката из страната.


"Подскочих от щастие, когато шефът ме се обади, че ще имаме турне тази година. Лятното турне е най-голямата радост, която като певец съм изпитвал - на тези сцени, в различните градове, с такава публика... Това не може да се опише с думи" - казва хитовият изпълнител.


"Силно се надяваме, че ще има турне тази година. Работим по въпроса, но за момента все още нищо не е финализирано като договори. Ако има, то ще бъде през август" - сподели Любо Костадинов и подчерта: "Рано е още да се говори в подробности, с дати и градове, през които евентуално ще премине то".


Вън от съмнение е, че след тригодишно отсъствие на станалото иначе традиционно лятно турне на Планета ТВ, публиката е зажадняла за концертни срещи със звездите на фолка и с нетърпение ще очаква категоричното обявяване на предстоящото събитие.