Известните по света дават мило и драго, за да застраховат части от тялото си и така да си осигурят спокойни старини. Задните части на Дженифър Лопес струват 300 милиона долара, докато целият й силует е оценен за 1 милиард долара. Кайли Миноуг също е защитила дупето си, но само за 5 милиона. Риана е преценила, чеи най-ценни са краката й - 1 милион. Подобен страх за краката си изпитва и Марая Кери, но нейните удрят рекорд - 1 милиард долара. Селин Дион е застраховала гласа си за 1 милион, а Даниел Крейг е поискал за тялото си 9,5 милиона.


Джулия Робъртс също е взела предварителни мерки да не се случи нещо лошо с усмивката й. Нейната застраховка е за 22 милиона долара. Актрисата от "Грозната Бети" Америка Ферера е последвала примера й - но за 10 милиона долара. Мадона обратно на всички очаквания не е застраховала гласните си струни, а бюста си - за 2 милиона долара. Същият избор са направили Моника Белучи и Дженифър Лав Хюит - за по пет милиона в зелено.


Дейвид Бекъм има полица за златните си крака за 70 милиона долара, а колегата му Кристиано Роналдо е оценил цялото си тяло за 144 милиона долара. Шампионът от Формула 1 Фернандо Алонсо пък е застраховал палците си за 10 милиона евро.