Наталия Кобилкина отново предизвика множество коментари с поредните секс съвети, които даде в мрежата. Този път сексоложката се обръща само към мъжете, на които им е "прекалено малък". Ето какво ги съветва Кобилкина.


"Ако ти е прекалено малък (6-8 см), сложи една възглавничка под кръста и това ще ти даде още 1-2 см. Но щом твоята сила не в размера....тогава дай максимум с пръсти, езика и ДУМИ! Повечето мъже не умеят да правят секс с думи... а точно това побърква нас жените!


Едно от неща, които можеш да и кажеш:



- невероятна си, искам ти да те чукам, да те къртя, да прониквам в теб пак и пак. Т.е описваш действия!


- колко си тясна ... и мокра, усещам как ми желаеш и как се стягаш, когато прониквам в теб. Това е вариант на суггестие (внушение) от твоите думи тя ще стане мокра. Описваш самата нея.


- затвори нежно очички и представи, че ние сме в отворена стая и хората ти гледат и разглеждат твоята йони и виждат колко си влажна и ярко-розова и ти желаят (фантазия на повечето жени да бъдат видяни и да се покажат).


Говори с нея за това, което се случва в момента, това, което искаш да правиш с нея. Вкарай фантазии в нейната глава!  И тогава размера няма никакво значение! Ако умееш да и омаеш мозъка - можеш и без прониквания да я докараш до невероятни оргазми!


Ако не го умееш - можеш само да я нараниш със своята тишина и комплекси да говориш".