Лили Иванова ще пее на ушенце на руския милионер и прочут щангист в миналото Леонид Жаботински. Поводът да бъде поканена родната прима е концерт не къде да е, а в сърцето на Москва - Кремъл.


Олимпийският шампион по вдигане на тежести е страстен почитател на Лили и дори се заговори, че преди две години той е предложил „ръката и сърцето си" на родната прима. Тогава тя отрече тези слухове и заяви, че с милионера са „само приятели", пише Блиц.

"Нямам намерение да вдигам сватба, защото в това няма никакъв смисъл", отсече тогава Лили. Тя споделила пред свои музиканти, че никога не се е чувствала толкова обичана, колкото при това предложение.


"Бяхме в Москва на рождения му ден. В същия ден той ми подари уникално яйце Фаберже и златна монета с лика на Николай Втори. Яйцето беше изработено от 24-каратово злато и диаманти. А във вътрешността му се криеха малка бутилка с истинска императорска водка и четири чаши. Сигурно струваше минимум пет цифри. Вместо аз да му подаря нещо, той ми направи изненада", разказа певица.