МЕДАЛИ ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТКИ НА ЕТРОПОЛЕ


В Кюстендил се проведе финалният етап от държавното първенство по волейбол за най-малките волейболистки,момичета до 10 г. между регион Струма и регион Тракия.В надпреварата участие трябваше да вземат 8 отбора, първите четири от регионлното първенство на двата региона, но в последния момент от участие се отказа отбора на Панагюрище.
Етрополските надежди загубиха първия  мач от отбора на Асеновец-Асеновград с 2:1 гейма. Във втората среща момичетата на Симеонка Дочева победиха отбора на Марек с 2:0.
В третата среща от надпреварата срещнаха Велбъжд-Кюстендил. Един доста оспорван мач, който домакините успяха да спечелят макар и трудно с 2:1.
Победител в първенството стана отборът на Велбъжд-Кюстендил, следван от Пирин-Разлог. Момичетата от Етрополе заеха третото място.
Интересно е да се отбележи, че смятаният за фаворит и шампион от миналата година състав на Марица-Пловдив зае последното място в надпреварата.
Миналата седмица също в Кюстендил се проведе и надпреварата за 12 годишните момичета, която бе спечелена от Марица, а отборът на Етрополе се нареди на 7 място. /Автор: vasilvolley