Понякога една бира или умора във фитнеса са 100 пъти по-приятни от жената, която никога няма да прави секс с вас. А ето и как да я познаете.


1. Тя винаги е на първо място


Вместо да се радва на повишението ви, тя бързо сменя темата с разказ за своя ден. Ако приятелката ви поставя своите интереси винаги на първо място, то тя не се интересува особено много от вас. Ако е егоистка преди леглото, каква ли ще бъде в него?


2. Тя няма време за вас


Работа, семейни и социални ангажименти - това са неща, които изискват време от всеки от нас. Само че когато една жена проявява интерес към даден мъж, тя успява да намери време за него, независимо колко е натоварена. Ако не успява, значи не иска. Има разлика между това тя да има по-натоварен период, който ще свърши в някакъв момент, и това постоянно да не може да намери време за теб.


3. Тя постоянно говори за бившия си


Всички имаме история, но това не значи, че трябва тя да е темата ни на всяко сутрешно кафе. Ако приятелката ви постоянно говори за бившия си, то има голяма вероятност да не е успяла да преодолее раздялата. Което от своя страна означава, че вие сте в ролята на утешител за няколко дни.


4. Не говорите искрено и лично


Комуникацията е ключов момент за всяка връзка. И ако тя е едностранна - т.е., ако сте този, който иска да си говорите, а тя няма особено желание да споделя каквото и да било, най-вероятно има проблем. Без комуникация няма пълноценна връзка и никакъв секс.


5. Вие сте виновен за всичко


Пролевин дъжд, скъсан чорапогащник, неудобен сутиен и винаги за всичко сте виновен вие. Дори и таксито да закъснява или мобилният да няма обхват - пак вие сте в основата на проблема. А за липсата й на оргазъм не е виновна нейната студенина, а вие.


Покажете й вратата, по-добре без секс, отколкото без секс и с мрънкало на главата, нали?