Танцьорката, чиято снимка с холивудската знаменитост Салма Хайек обиколи всички медии, е истинската причина за раздялата на певицата Кали с бащата на втория й син Антон Краус, пише в. „Всеки ден".


Докато всички коментираха колко нечестно постъпва Кали, защото се среща с година по-младия Влади под носа на Антон, той преживява страстна секс авантюра с едрогърдата Ралица.


Особено скандален детайл е, че по това време Ралица работи за Кали и я придружава на всичките й участия. Танцьорката се прави на нейна много близка приятелка, а певицата й плаща процент от хонорара си.


На принципа „храни куче да те лае", Ралица прелъстява половинката на работодателката си и започват редовно тайно да се срещат.


„Излишно е да се споменава, че освен секс Ралица получаваше от сина на бившия транспортен министър Вилхелм Краус и скъпи подаръци", разказват „приятелки" на Крумова. Отношението на Антон към палавата Ралица е повече от добро, което й дава криле и тя си въобразява, че може да прерасне в нещо повече от секс играчка. Точно тогава идва и моментът, в който неуспялата плеймейтка решава да сведе до знанието на Антон, че Кали се среща с друг мъж.


В заверата участва и озвучителят на Кали - Кристиян. Официално той се води гадже на Ралица, но от изказвания на многодетната вече майка Кали се разбира, че е бил просто параван за същинската работа на сексбомбата, а именно - момиче на повикване.


Легенди се носят за уменията й, които демонстрирала пред богаташите на морето. Заради Ралица Кали преустановява и участията си пред българска публика в Лондон, защото цицораната се предлагала на клиентите в заведенията и това стигнало до ушите на организаторите.


В момента Кали живее с бащата на третото си дете, работи и отглежда тримата си синове, а г-ца Крумова продължава да се издържа, друсайки пищна гръд по чалга кръчмите.