Преди минути завърши работата си конференцията на Общинската организация на БСП.
Конференцията се проведе в малкия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871”. Присъстваха 46 от общо 61 делегати. За председател беше избрана Боряна Керемидска.
Дневният ред включваше за обсъждане на два въпроса: политически доклад на Общинската организация за обстановката в страната и Община Етрополе и издигане на кандидатите за народни представители в 43-то народно събрание.
В политическия доклад, който беше изнесен от председателя на Общинската организация на БПС Станка Димитрова, беше представен подробен анализ на политическото и икономическо състояние на страна и в Етрополе, и ролята на партията за по-нататъшното подобряване на социалното състояние на хората.
Място в доклада намериха и въпроси, касаещи състоянието и работата на Общинската организация на БСП, на общинските съветници и срещите на досегашните народни представители, издигнати от листата на БСП за Софийска област.
Основната задача, която стои пред партията е спечелване на предстоящите избори. В последните 4 избори, БСП-Етрополе не е загубила нито един, което е добра предпоставка за спечелването и на следващите за 43-то народно събрание.
По доклада се изказаха 5 делегати.
Конференцията беше запозната с имената на направените номинации за народни представители, които са издигнати от основните партийни организации /по азбучен ред/: Боряна Керемидска, Владимир Александров, Драгомир Стойнев, Кирил Добрев, Корнелия  Нинова, Мила Манчева и Станка Димитрова.
Самоотвод си направиха Станка Димитрова, Боряна Керемидска и Мила Манчева.


Чрез явно гласуване делегатите на конференцията одобриха единодушно за народни представители в 43-то народно събрание /по азбучен ред/: Владимир Александров, Драгомир Стойнев, Кирил Добрев и Корнелия  Нинова.