Една от най-горещите жени на планетата признава съвсем открито, че в момента сексуалният й живот със съпруга й Браян Остин Грийн е в застой. Красавицата разкрива, че е много щастлива от брака си, но в момента с половинката й не могат да се радват на интимност заради грижите покрай децата си.


Двамата си поделят отговорностите за отрочетата си и Браян й помага за всичко. Именно затова Меган признава, че не смята, че някога двамата ще се разделят, тя е сигурна, че могат да се справят със всичко във връзката си.


Синът им Бодхи се появи на бял свят преди около два месеца. Това е второто им дете, като първородното се казва Ноа. Именно малкият Ноа пречи на родителите си да се радват на малко усамотение. Красивата Меган признава, че трудно двамата с мъжа й могат дори да си поговорят нормално, защото през цялото време са с децата, а вечер малкият Ноа обича да спи при тях.


''Когато види, че всичко ми идва в повече, той казва: ''Гледам ги и двамата. Иди подремни''. Това е достатъчно, за да остана негова жена завинаги. Но не знам как да поддържам сексуалния ни живот'', признава една от най-желаните жени на планетата.