Кали е поредната звезда от каталога на музикалната компания, която е принудена да се бори за оставането си в редиците й. Изпълнителката, която наскоро роди третото си момченце - Александър, упорито се бори от месеци с излишните килограми и е получила ултиматум от шефовете си - или отслабваш, или напускаш.


"Пуснала е двойна гуша, а кожата на ръцете и подмишниците й виси като на дърта лелка. На нищо не прилича, съвсем се е запуснала", възмущавали се от началството. Самата Кали много добре разбирала, че има спешна нужда да се втали и работела по въпроса всеки ден."Докато бях бременна качих 20 и няколко килограма. Разликата е, че вече съм на 38, а не на 24, колкото бях когато родих първото си дете.


Тренирам ежедневно, като пропускам единствено когато ми е много натоварено и имам няколко участия едно след друго. Старая се да се храня правилно, но това не означава, че ми се получава всеки път. Сега съм 70 килограма, а най-добре се чувствам, когато съм 58. Просто не знам как да го постигна. Много е жалко след всичките ми усилия и години, посветени на "Пайнер", да се отнасят с мен по този начин", жалвала се на колежки изпълнителката на хита "4-4-2", пише "Всеки ден".