Днес в 13:00 ч, водачът на листата на Реформаторския блок за София област Димитър Делчев регистрира кандидатите на блока за предстоящите парламентарни избори.
Листата беше утвърдена в събота от Председателите на ДБГ, ДСБ, СДС, НПСД, БЗНС, БНД и ХДП съвместно с Разширения граждански съвет на блока.
Делчев коментира, че в листата на РБ влизат достойни хора. Преобладават новите лица, но има и опитни национални и местни политици.
Димитър Делчев каза още: „Това е един истински отбор, чиято цел е да покаже, че проблемите от Самоков до Годеч и от Ботевград до Драгоман могат да се решават. Необходими са експертиза, здрава работа и най-вече почтеност, за да стане това. Вярвам, че с този си потенциал, Реформаторският блок ще има най-малко един депутат от областта.“
 
Това е листата на Реформаторския блок за София област:
1. Димитър Делчев – Заместник-председател на ДБГ
2. Филип Кирев – Главен секретар на СДС
3. Светлана Атанасова – Граждански съвет, Община Самоков
4. Яница Иванова – ДСБ, Община Ботевград
5. Стефан Николов – Община Елин Пелин
6. Пламен Кръстев – София
7. Велислав Йотов – Община Своге
8. Краси Петков – Община Своге
9. Анна Радовска – Община Костинброд
10. Васил Зашкев – Община Самоков
11. Димитър Лазаров – Община Ихтиман
12. Борислав Виларов – Община Копривщица
13. Григор Григоров – Община Сливница
14. Стоян Котев – Община Божурище
15. Даниела Толоева – Община Костинброд
16. Тодор Масларски – Община Костинброд

Водачът на листата Димитър Делчев е магистър по право в юридическия факултет на СУ “Св. Климент Охридски”. Завършил в Cambridge University право на европейския съюз и английско право. През 2008 е победител в Европейското състезание по решаване на казуси, организирано от Университета „Кеймбридж” и провеждащо се под егидата на Съда на европейските общности, Люксембург. От 2005 досега е юридически консултант. Учредител и зам.председател на "Движение България на гражданите", член на Изпълнителния съвет. Ръководител на правния отдел на "Движение България на гражданите" и член на правната група към Реформаторски блок.