Влади Ампов-Графа не бил толкова предан съпруг, за какъвто всички го мислят. Само преди година той въртял забранена любов с едно от най-успешните си протежета - Михаела Филева, твърдят от "Всеки ден". Продуцентът имал кратка забежка със сексапилната певица, която едва не му коствал брака с жена му Мария, от която има две деца.


Според клюката Графа започнал авантюрата си с Михаела миналото лято по време на турнето на продуцентската му къща "Монте мюзик". Двамата почти всяка вечер спяли в съседни стаи, докато една нощ неизбежното се случило и те преспали заедно. Негови колеги твърдят, че авантюрата им била бурна, макар и доста кратка.


"Докато беше с Михаела, Влади се чувстваше щастлив и свободен. Имаше нужда да направи нещо забранено, ей така, за да докаже, че е мъж", коментират приятелите му.


В крайна сметка жена му разбрала за забежката и била направо съсипана. Заплашила го с развод и му забранила да се прибира у дома. За няколко седмици Ампов живял в хотел и бил страшно притеснен, че ще загуби семейството си и няма да може да вижда децата си.


За да не съсипе брака им, Михаела пък поискала да напусне фирмата. Графа обаче не разрешил това да се случи. Той направил почти невъзможното, за да си върне доверието на съпругата си. В крайна сметка, в името на децата, Мария му простила и му разрешила да се прибере. Оттогава обаче тя не го изпускала от поглед и следяла всеки негов телефонен разговор.