Женско съскане в късна доба се изсипа от ефира на Нова телевизия. Водещата на „Голямата уста" Венета Райкова хвана на къс пас врагинята си Албена Вулева и се опита да я разкости пред търпеливите зрители. В студиото сред гостите бяха поканени интимният приятел на Албена - Недик, както и мадам „Искрено и лично" Меглена Ангелова. Задкулисно те обсъдиха интимните мераци на Албена, както и желанието й да има дете.В пряк разговор между Вулева и Райкова обаче лъсна цялата взаимна непоносимост на двете настоящи блондинки.


 


Райкова заяви, че не можела да приеме фриволното поведение на колежката си - особено като репортер в Народното събрание.„Всички помнят твоята жълта блуза, златните обувки, белите панталони и розовите прашки, подаващи се под тях", върна лентата назад Венета.


„О, много се радвам, че си запомнила розовите ми прашки", отвърна й Албена.„Как ще коментираш обвиненията, че си крала в магазин?", попита я Райкова.


 


„Кой го твърди това? Този, който го твърди, ще трябва да го докаже в съда. Това е моят отговор. Ще се видим в съда", отсече Вулева.„Защо бе изгонена от монасите в Рилския манастир?", зададе следващия си въпрос Венета.


„Защото си позволих да им направя забележка, че като четат молитва си позволяват да употребят към молещ се - в случая мен - думата „проститутка, курва и т.н.", отговори Албена Вулева.