Ива Екимова разкри, че се е извинила на приятеля си за отношението й към Иво Аръков и по-скоро за това, което се е наложило той да види по телевизията.


"Цяла България видя, че реагира като истински и достоен мъж. За което съм му благодарна. Дори и да му е било неприятно или болезнено, не го показа. Аз от своя страна като негов партньор и жената до него му поднесох искрените си извинения. Надявам се, че видяното не е оставило болка в него.", казва Ива в интервю за Всеки ден.


Тя признава, че нямало да му се обидя и да го обвини, ако след видеото с Иво Аръков беше казал: ,,Аз бях дотук! Не издържам повече!".


"Неговата постъпка ми показа, че това е достоен и стабилен човек, на когото мога да разчитам във всяка ситуация.", допълва Ива.


Към Иво Аръков пък пиарката изпитва "женска топлина и подкрепа от гледна точка на човек, който е живял много, има мъдрост и опит, които иска да предаде на друг, който още е в началото на пътя си".


Екимова признава още, че вече работи за бебе от Петрозар и би се радвала, ако се оженят, въпреки че това не есамоцел за нея.


"Ние сме заедно от пет години и едва ли бракът може да допринесе или да отнеме нещо във взаимоотношенията ни.", казва бившата водеща.