Професионалният танцьор Наско Месечков, който след емблематичното си представяне в Dancing Stars, стана съквартирант във VIP Brother, в момента изживява труден период в Къщата, ставайки жертва на нервността и комплексите на другите участници.


Наско се разстрои силно от неадекватните упреци от страна на актьора Иво Аръков, но макар Месечков да показа слабост и сълзи, то това е нищо пред трудните моменти, през които е преминал в борба за живота си.


Той неотдавна сподели, че е преборил рак на хипофизата, но малцина знаят, че животът му е бил в опасност и заради танците.


Ето какво е споделял пред своя близка приятелка:


„В състезателната си кариера, като танцьор, от мен се изискваше много поради високото ниво, до което бяхме достигнали с партньорката ми Ани Дончева. На състезание физическото натоварване на един танцьор е огромно, а при мен често се случваше да получавам астматични пристъпи от натоварването на състезанието.


Всеки един момент бе рисков за това моята дихателна система ще издържи ли на това напрежение, но истината е, че никога не съм се предавал, макар всичко да е било срещу мен. Вярвам, че сме тук за да преодоляваме всички тези предизвикателства на живота.", разсъждава философски над съдбата си Наско, разбра Lifestyle.bg