Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд" Деси Добрева се е развела тихомълком. Още преди около година тръгнаха слухове, че талантливата изпълнителка вече има нов мъж в живота си, но кой точно е той и дали двамата все още са заедно, никой не знае, тъй като Деси е от хората, които не обичат да споделят абсолютно нищо, свързано с личния им живот.


Бившият съпруг на Деси се казва Мартин. Двамата се ожениха още през 2006 година, веднага след като русокосата изпълнителка завърши музикалното си образование в Америка. С Мратин Деси се познава още от дете, пише prochetime.com. След сватбата им, те заживяха в родния град на Десислава - Варна. От Мартин, певицата има едно дете - дъщеря й Алина, която вече е на 3 годинки.


Според слухове, Добрева не е съобщила веднага за развода си, тъй като е искала да избегне конфронтации със семейството на бившия си. Самата тя е на мнение, че човек никога не може да накара някой да обича на сила и когато любовта си отиде, по-добре двама души да прекратят отношенията си.