Общинският съветник от „Атака” Милчо Владимиров е подал заявление, че напуска партията и остава като независим в общинския съвет.
Лидерът на „Атака”  в Ботевград Цеца Христова не коментира решението на своя съпартиец.
В интервю за новините на телевизия Ботевград Милчо Владимиров коментира мотивите за напускането си: „Още преди евроизборите  т.г.  влезнах в пререкания с областното ръководство и депутатите от „Атака”. Искам да подчертая, че най-силната организация на „Атака” в Софийска област е в Ботевград. Цеца Христова е лидер от 10 години, аз съм заместник от 7 години. Всички знаят, че постигнахме добри резултати, от ръководството на партията сме получавали и награди. Изключително добре работихме с бившия депутат /от 41-то Народно събарние/ Николай Пехливанов.
След това депутатите от Софийска област ни търсеха само по време на избори. Аз съм от Врачеш, а когато идваха в селото, те дори не ми се обаждаха, което за мен като зам.председател на общинската организация е обидно”- заяви Милчо Владимиров.
След евроизборите през май той е подал оставката си като зам.председател, но е останал лоялен като общински съветник. След парламентарните избори обаче е взел окончателното си решение да скъса с партията на Волен Сидеров.
Милчо Владимиров е третият независим общински съветник след Петя Кочкова и Момчил Владимиров в ботевградския общински съвет.