Нашата съгражданка Антоанета Владимирова се включи в благотворителната кампания за подпомагане на популярния китарист от близкото минало Стоян Стоянов – Стохата, който претърпя няколко операции на главата след тежка катастрофа и остана без дом, след като бе измамен от свой мним приятел.
Антоанета Владимирова е дарила част от тиража на книгата си „Ако сте свършили солта, поканете на трапезата си…перничанин”. Приходите от продажбата й ще отидат в помощ на музиканта. 
„Средствата от продажба ще задоволят малка част от потребностите на моя съгражданин Стохата, но аз вярвам, че той ще се усмихва повече”, каза Антоанета Владимирова пред наш репортер. Тя съобщи, че книгата се продава в кафе „Карамел” в Перник. Там се предлагат за продажба и дискове с изпълнения на Стоян Стоянов.
Антоанета Владимирова е родена в Перник, но от 18 години живее и работи в Ботевград. Книгата й „Ако сте свършили солта, поканете на трапезата си…перничанин” излезе от печат през 2012 година. Тя бе представена официално в Ботевград и Перник. По време на представянето в Ботевград, Антоанета Владимирова каза, че я посвещава и на своя баща, който е бил дългогодишен директор на концертна дирекция – Перник. „Той познаваше лично много български изпълнители, сред които и Стохата. Това също бе повод да подкрепя благотворителната кауза за подпомагане на китариста”, сподели тя.